Предавања за наставнике

Предавања за наставнике

Дана 1.10.2018. године у просторијама наше школе одржано је предавање за стручне сараднике из основних и средње школе, као и Вртића са подручја општине Пале, Центра за социјални рад и Центра за ментално здравље. Предавању је присуствовао и представник полиције. Тема је била „Занемаривање дјеце са акцентом на занемаривање менталног здравља дјеце“. Предавање је одржала Белма Жига, психолог, КБТ и интегративни дјечији и адолесцентни психотерапеут. Истог дана одржано је и предавање за родитеље на исту тему. Предавању је присуствовало 25 родитеља.

Дана 6.10.2018. године у просторијама наше школе је одржано предавање „Интеграција рачунара у наставни процес“ у оквиру Доситеј пројекта, а под покровитељством информатичке фирме „Ланако“ из Бања Луке. Учесници предавања су били учитељи и наставници из ОШ „,Мокро“, ОШ „Јован Дучић“ из Источног Сарајева и ОШ „Свети Сава“ из Трнова. Предавање је одржао Бојан Џилит, професор разредне наставе из наше школе.

Дана 13.10.2018. године у просторијама наше школе је одржано предавање „Интеграција рачунара у наставни процес“ у оквиру Доситеј пројекта, а под покровитељством информатичке фирме „Ланако“ из Бања Луке. Учесници предавања су били учитељи и наставници из ОШ „,Србија“ из Пала, ОШ „Пале“, ОШ „Петар Петровић Његош“ из Источног Сарајева и ОШ „Алекса Шантић“ из Источне Илиџе. Предавање је одржао Бојан Џилит, професор разредне наставе из наше школе.
Група наставника наше школе посјетили су 26. и 27. октобра Сајам књига у Београду.

У периоду од 1.-3.4.2019. године директор, педагог и психолог наше школе присуствовали су семинару у Теслићу.
Дана 16.4.2019. године директор школе Сања Марковић присуствовала је конференцији „Образовање за 21. вијек“ у Бања Луци.

18. и 19. априла 2019. године одржан је семинар библиотекара у организацији Друштва библиотекара Републике Српске. Семинару је присуствовао школски библиотекар Наташа Марковић.

У августу 2019. године одржано је стручно савјетовање за учитеље и наставнике наше школе.