Проширени програм у школској 2018/19

Дана 16.10.2018. године Синдикат је организовао излет за раднике школе. Излет је изведен на маршрути: Пале-Вишеград-Стари брод-Вишеград-Пале. До Старог брода је био организован превоз, бродићем. На путу до камп-излетишта смо посјетили Спомен-капелу изграђену у знак сјећања на 6000 Срба, које су у прољеће 1942. године убиле усташе. Излет је протекао у најбољем реду.
Прилог слике из љетописа
Дана 21.10.2019. године реализован је излет за све ученике наше школе. Ученици првог и другог разреда су се дружили у школском дворишту, гдје су им учитељице спремиле низ игара како би их забавили. Ученици од трећег до деветог разреда су ишли на Голи Коран у пратњи задужених наставника и учитеља. Ученици из подручног одјељења Подграб су ишли на излетиште Плоче.
Прилог слике из љетописа
У новембру 2018. године на Јахорини је организован излет колектива ОШ „Србија“. Дружење је организовано у објекту пензионисаног директора наше школе, Неђа Ждрала, који је том приликом поклонио школској библиотеци око 150 књига и часописа.
Прилог слике из љетописа
9. и 10. априла 2019. године одржана је мала матура пробног карактера, док је мала матура одржана 4. и 5. јуна 2019. године. Све је прошло у најбољем реду.
Прилог слике из љетописа
У периоду од 20.-24.5.2019. године у Требињу је организована Школа у природи за ученике петих разреда. Учествовало је 57 ученика у пратњи три учитеља: Бојана Џилита, Слободанке Ђукић и Тамаре Цвјетановић, два аниматора и једног љекара. Школа у природи је у потпуности испунила васпитно-образовне циљеве и задатке.
Прилог слике из љетописа
Дана 7.6.2019. године ученици завршног разреда наше школе прославили су малу матуру. Већ другу годину је ова прослава организована на општинском нивоу, заједно са још двије основне школе. Окупљање малих матураната је било испред Храма Сабора Светог Архангела Гаврила. Матурска шетња је кренула шеталиштем „Променада“ до салона „Станишић“ гдје су ученици уз музику и пригодно дружење свечано обиљежили један од најљепших периода у свом животу.
Прилог слике из љетописа
Наша школа сваке године практикује дружење и излет са другим основним школама са подручја општине Пале. Предсједник синдиката Ненад Ђапић искористио је ову прилику да уручи поклон учитељици Душанки Зековић, која је стекла услове за пензију. Дружење је одржано 26.6.2019. године. у рибарском дому „Николићи“.
Прилог слике из љетописа